Loppisfynd och andra aktiviteter


Hej, det var visst några dagar sedan sist. Men helgen har verkligen varit fullproppad med aktiviteter och galej. Fredagen innebar biodejt med David. Vi såg Ted och mölade popcorn. Och i lördags åkte jag ju på loppisrunda med Lovisa. Först Holmens Marknad där jag fyndade ett gäng fina skeppsglas. Sen vidare mot Lilla Edet där fikade vid Göta Älv med äggmacka, kaffe och kanelgifflar. Nomnom! Och solen sken. The good life liksom. Och sen…sen åkte vi till Antikladan där vi spenderade TRE timmar bland uppstoppade djur, teakmöbler och otäcka dockor. Alltså, jag finner knappt ord. Så. Himla. Mycket. Fina. Saker. Jag har ju varit där några gånger tidigare och gillat stället men nu hade de en nybyggd del med massamassamassa mer fina saker. Dog lite. Ville ha allt typ. Men lyckades bara komma hem med två vaser, en shotbricka i teak, en gul ljusstake samt en fiskegubbetermometer. Yeah! Till slut åkte vi därifrån, mot nästa stopp – stallet! Ut i skogen med Batman! Och sen hem för förfest innan fest på Kontiki. Söndagen, ja den var rätt slö. Men jag friskade upp mig med ett härligt ridpass ute i höstsolen, där jag verkligen satte en plan och höll mig till den. Fina Batman skötte sig riktigt bra! Efter stallet blev det hemfärd mot pizza och soffan. Behöver jag säga att jag är rätt mör idag, lite lagom måndagstrött?

Just det, bilder från loppis- häst-å-festlördagen kommer. Det blev en del bilder såklart. Tills dess kan ni spana in mina loppisfynd ovan.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  unga fröken karlssons Esteterier
  9 oktober 2012 at 12:31

  Skulle egentligen kommentera på inlägget ovan om hösten och hästen, men det gick inte! Hursomhaver, ser så härligt och fridfullt ut. Har alltid föreställt mig att jag en vacker dag flyttar till skogs och har en häst i ett stall runt knuten, det skulle vara nått det! Och (för att svara på din kommentar) jag trivs kalasbra i Göteborg! Känns ganska hemma när jag strosar runt, även om jag inte hittar för fem öre än. 🙂

  • Reply
   Helly
   18 oktober 2012 at 23:03

   Vad konstigt att det inte går att kommentera. Får titta på detta.
   Men ja, vem vill inte flytta till skogen och ha en häst utanför fönstret. Jag hoppas verkligen att det blir av någongång! Och vad kul att du trivs i Göteborg!

 • Reply
  aliciasivert
  17 oktober 2012 at 19:28

  Skeppsglasen! De ÄR perfekta.

  Ville också kommentera hästinlägget utan att lyckas. Finns inget finare än en polle i höstskog. Och en sak jag gillar särskilt med dig är att du är så fruktansvärt lik min bästa ridvän, så när jag ser såna här bilder känns det precis som om hon fortfarande var ute och röjde till häst trots att vi bägge fått göra uppehåll nu. Det är bra!

  • Reply
   Helly
   18 oktober 2012 at 23:03

   Skeppsglasen är mina nya favoriter, helt perfekta när man bor i hamnstaden Götelaborg! =)

  Leave a Reply