What’s up?

whatsup-1

Här står jag mitt i ett hemligt kalhygge och undrar lite vad som händer? Ja just (just in case meaning) nu händer det allt och inget i livet, på en och samma gång – vilket gör rebus i mitt huvud. Jag har med andra ord inte riktigt prioriterat denna plats aka le blog.

En kan ju säga att jobbet har dragit igång på riktigt nu efter sommaren. Så det är bara att hänga i och köra på där – nya kunder, nya projekt. Vilket i för sig mest bara är kul som företagsägare.

Sen så slog hösten/vintern till med besked på bara några dagar, vilket resulterade i en megatrött kropp och knopp som mer eller mindre sa upp sig. Så det var bara att vila bort det.

whatsup-2

Och sen så hänger jag ju i stallet – min andningsoas i jobbetern. Love på det.

whatsup-3

Förresten, vet ni vad denna donna har gjort? Hon har gått på sitt livs första gruppträningspass! Jag tror inte att jag någonsin ever har satt min fot på ett gym, men igår hände det och jag invigde med CXWORX30 (vad hände med den enkla benämningen ”gympa”?). Intressant att tumla omkring där på mattan som en riktig newbie, men jag har allt en del träningsvärk idag så någon nytta gjorde jag väl. Och på tisdag ska jag eventuellt gå på boxning av nåt slag – vilket känns lite mer som ”mig” när det gäller träning, lite mer rejält. Typ. Återstår att se om jag fastnar för denna aktivering av den gamla kroppen, men känner väl att jag behöver bli starkare för att klara av mitt rätt så stillasittande jobb.

Så snart kommer denna blogg vara en fitnessblogg med kvarg som enda middagsreceptingrediens.

Eller inte.
(säger hon med näven i den överblivna lördagsgodispåsen)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    rebecca
    7 oktober 2016 at 17:32

    gillar verkligen din blogg, den är så himla mysig!

  • Leave a Reply