Vi drar till Mölndal!

Vet ni vad, om bara en månad flyttar vi!

Eller ne, vi kommer inte flytta förrän i mitten/slutet av februari men vi får nycklarna till huset den 26 januari. Alltså fattar ni, nycklarna till vårt rosa lilla hus! Jag kan inte nog beskriva hur laddad jag är på att äntligen få tillgång till huset, på riktigt. Och även om vi inte kommer bo där än, så kommer jag hänga där varje ledig stund. För här ska det kännas in, det ska renoveras och varje vrå ska bli till vår.

Mölndal alltså. Ingen jätteflytt egentligen men ändå ett gigantiskt steg att faktiskt flytta till ett hus! Vi flyttar alltså från Linné till Mölndal. Från en stor lägenhet i innerstan till ett litet hus i kanten av ett berg. Men vet ni vad, jag tror så oerhört mycket på detta. Området känns hur bra som helst – både att det händer väldigt mycket i Mölndal med förnyelse av centrum samt en massa nybyggen men även för att vi kommer bo i närheten av härlig natur samt att vi kommer ha inte mindre än fyra sjöar i närheten.

För ni vet ju att jag älskar att bada.
Samt att min kropp behöver natur.

Och är det något som jag faktiskt har gjort i Mölndal, så är det att bada. Annars har jag ingen direkt relation till denna lilla stad söder om Göteborg. Visst, jag har haft häst både i Eklanda och i Tulebo (Acce <3!!). Jag har sett David har bowla i Aktiviteten. Jag har fikat på Gunnebo Slott. Jag har shoppat på IKEA Kållered.

Men mest har jag faktiskt badat.
Och jag gissar att det kommer bli betydligt mer av den varan i sommar, då sjön Horsikan bara ligger en promenad bort. Hurra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply