Vegansk glasnudelgrönsakswok

vegansk-wok-0

Dags för mat! Och inte vilken mat som helst, utan min favvoritmat – asiatiskt. Denna gång fick det bli en grönsakswok på de grönsaker som fanns hemma; rödkål, lök, vitlök, morot, paprika och sojabönor. Samt röd chili och koriander – såklart!

vegansk-wok-1

Bara att skära i bitar, fräsa i olja och i med röd currypasta, salt, peppar, lime samt sesamolja.

vegansk-wok-2

Koka även upp vatten och i med ett paket glasnudlar. Toppa med massa koriander samt sesamfrön. Och ös på med lite mer mat så kommer det se så här göttigt ut

vegansk-wok-3

Ät! Njut!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    lovisa
    12 april 2016 at 17:19

    åh alltså du och jag = food twins <3

    för övrigt: *relaterar* till ösa upp mer mat och bara veva runt allt efter matfotograferingen. som såsgris (min mammas ömma smeknamn på mig) tar jag nån matsked till fotot och dubblar sedan minst mängden efter fotot. hähä

    • Reply
      Helly
      14 april 2016 at 22:09

      Ja visst är vi! Den bästa matsmaken ever!
      Men såsgris – sötaste namnet! Men vem gillar inte sås liksom?

    Leave a Reply