Vecka trettiosex

Jisses, första riktiga septemberveckan. Vad är det som händer? Sommaren får inte vara slut, jag är inte redo för höst än, jag har ju inte badat klart. Inte på långa vägar. Men it is what it is, bara att gilla läget (isch). Så nu kör vi – vecka 36 – here I come:

Veckans middagar:
Den enda inplanerade middagen är en höstig svamppasta, har allt inköpt och klart. Förutom kantarellerna! Har inte varit i skogen på jag vet inte hur länge och det är inte bra. Me need skog. Me need att plocka de där nedrans kantarellerna. Men, får väl nöja mig med asdyra från affären.

Veckans pepp:
Att jag ska fota ett bröllop på lördag! Första ever, så det är både pepp och nervöst!

Veckans att göra:
Same old men lite annat! Det vanliga är jobb och häst. Det lite mer ovanliga är en ev derby idag (hejja gais), en hejdå-AW för en kollega, en klubbrekning inför varumärkesöversyn samt bröllopet på lördag. Och så måste jag bli frisk, sååå tråkigt att nysa och harkla sig hela tiden.

Veckans struktur:
Jo men jag har nog rätt bra ordning på denna vecka tror jag. Inte galet mycket stress men ändå massa att göra.

Veckans förväntning:
Att det ska bli en finfint septemberväder på lördag! Lite lagom med sol, men helst inget regn!

Veckans roliga:
Fota bröllop!

Veckans tråkiga:
Förkylningen.

Veckans oplanerade:
Ja men det är väl svårt att veta nu?!

Veckans sköna:
Att jag börjar få distans till det där huset som det inte blev något av med. Har varit helt uppe i det, vilket har fått mig att tappa fokus från allt annat. Men ne, det var inget hus för oss kom vi tillslut fram till. Nu ska jag bara meddela mäklaren detta. Dags att gå vidare!

Veckans köp:
Måste inköpa ett extra minneskort samt ett extra batteri inför bröllopet.

Veckans blogginlägg:
Har fortfarande en hel del bilder kvar från Berlin som ska luftas, månadens Bruno-inlägg ska ut, kanske något matrecept, ett peppigt Lovve-häng att peppa med samt lite hästigt från EM.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply