Vecka 48

Helgen rullade förbi lite lagom aktivitetsfylld sådär. Tankarna har mest varit i huset och alla de nedrans valen som måste fattas. Jag trodde vi var helt säkra på vilken köksleverantör vi skulle välja, men nu verkar vi göra en helomvändning. Eller så gör vi inte det. Eller så gör vi en kompromiss. JAG VET INTE. Blir galen. Om det är någon som sitter inne på briljanta tips av köksleverantörer, med vettiga resonemang kring sitt val… ja då är jag idel öra. Snela jelp en brud i köksnöd.

Så får att skingra kökstankarna tar jag mig an veckans lista, ja vad händer egentligen de kommande sju dagarna? Förutom att det blir december och att vi äntligen säger adjö till november. Låt oss se:

Veckans middagar:
Inget flådigt är inplanerat, men jag har handlat på mig lite allhända bös för att överleva veckan. Det som faktiskt ska tillagas, ja det är diverse julbak då det både ska bakas lussekatter med min kära mor på lördag samt att det årliga pepparkaksbaket med Linda och Alice går av stapeln på söndag. Mums! Sen är jag dock bjuden på hela två middagar – på tisdag vankas det Partillehäng med Kalle, Cecilia och Bruno och på lördag har mor skyltat med färssås och spagetti. Jag tackar ja!

Veckans pepp:
Att jag äntligen ska få baka julgott! När snön föll förra helgen, ja då vaknade julfeelingen i den annars så julgrinchiga Helly-kroppen. Och jag har varit sugen på pepparkakor sedan dess.

Veckans att göra:

  • Måndagsöl med Lovisa
  • Tisdagen startar med spännande uppstartsmöte på jobbet samt Partillehäng på kvällen
  • Oplanerad onsdag
  • Stall på torsdag samt Villaförsäkringssamtal
  • Oplanerad fredag
  • Lussebullebak i Alingsås på lördag
  • Avslutar veckan med pepparkaksbak i Majorna samt köksplanering på IKEA

Veckans förväntning:
Snö! Eller nja, kanske inte. I så fall hoppas jag att köksbilden klarnar för oss, i alla fall liiiite.

Veckans roliga:
Sa jag baka? Och att få hänga med Alice igen, längesedan nu.

Veckans tråkiga:
Huvudbrus när det kommer till alla val. Jo det är roligt, men jag vill komma in i huset och sätta igång på riktigt. Inte bara tänka och planera och fundera och välja. Jag vill göra!

Veckans oplanerade:
Både onsdag och fredag är oplanerade (ja förutom jobb då), så hit me med lite förslag vetja!

Veckans sköna:
Lite lagom med möten på jobbet. Lite lagom med kvällsaktiviteter. Lite lagom med helgsaktiviteter. Vilket jag tycker känns skön. T.

Veckans köp:
Ett kök? Ne det tror jag knappast.

Veckans blogginlägg:
Borde få upp det härliga bröllopsinlägget, mer kärlek åt folket! Sen har jag en del bilder kvar från Barcelona att visa er. It never ends!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply