Världens längsta Trettondag

För en vecka sedan var en ju ledig men det betydde inte att jag låg på sofflocket och slöade. Nene – här var det full fart från åtta på morgonen till tio på kvällen – precis som jag vill ha det!

Dagen började med skridskoåkning på Heden. Eller ja – jag åkte ju då inte utan det fick David och Nisse stå för. De var faktiskt helt ensamma där på isen och kunde lattja loss ordentligt. Jag höll mig på läktaren, drack kaffe, spanade på fina hus och agerade bollkalle.

trettondagen-00 trettondagen-01 trettondagen-02 trettondagen-03 trettondagen-04 trettondagen-05 trettondagen-06 trettondagen-07 trettondagen-08 trettondagen-09 trettondagen-10 trettondagen-11 trettondagen-12 trettondagen-13

Efter att ha tagit det lite piano i nån timme dök mor, far och Asta upp på kaffe och fika. Ja vi smarrade på den där megasuperdupergoda kladdkakan jag redan visat er. Nomnom!

trettondagen-14 trettondagen-15

Söt-asta, tv-pappa och pussel-mamma.

trettondagen-16 trettondagen-17 trettondagen-18

En stadsflanering hann vi också med – genom Haga och tillbaka via Kungshöjd.

trettondagen-19

Sen lagade jag smarrig middag innan det blev en kvällspromenad med Lovisa. Ja vi gick nog runt hela stan i mörker och snålblåst. Åh som jag älskar sådanahära dagar!

trettondagen-20 trettondagen-21

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply