Världens bästa kvinna


Idag är det den internationella kvinnodagen. Är det en dag att fira eller är det en dag att grämas över – ja att den fortfarande behöver finnas? Vi har kommit en bit mot ett jämställt samhälle, men det är fortfarande låååångt kvar tills vi är där. Även om jag kanske inte firar just (just in case meaning) dagen vill jag i alla fall passa på att fira och lyfta fram världens bästa kvinna, den kvinna jag ser upp till mest av alla och som är en utav de viktigaste personerna i mitt liv. Kära mor, tack för allt du lärt mig, tack för att du gjort mig till den starka, givmilda och självständiga kvinna jag är. Du är bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mamma Marie
  8 mars 2012 at 22:25

  Tack min älskade dotter för dessa fina ord. Blir rörd och tacksam. Får tillägga att denna självständighet och styrka som kvinna som du har, gått och från din mormor och mormor Sara, som kämpade i starkt unga år för jämlikhet i samhället. Får du en dotter någon gång, så ger du detta vidare.
  ♥Kram♥

 • Reply
  Mamma Marie
  8 mars 2012 at 22:29

  gått ”i arv” (kom bort i inlägget)

 • Reply
  Catarina
  9 mars 2012 at 06:49

  Åååååå, tårar faller när jag läser. Så fint och kärleksfullt och närvarande. Vibrerande relation mellan mor och dotter, som är så stark för att ni är så öppna och vidsynta. Härlig läsning, och glad för att ni har varandra!!!!!

 • Leave a Reply