Utflykt till Skrea Strand

Efter lördagens missöde med översvämmad källare och jourinkallning av skitgubbe så kändes det så skönt att hamna här på söndagsförmiddagen – Skrea Strand i Falkenberg. En nästintill öde strand vilket är ögongodis för denna tjej. Tre delar natur; strand, hav och himmel. Och så en liten gubbe som doppat sig där ute i det blå.

Efter att morgondiset lättat kom solen fram vilket fick det att spritta i benen.

Ah, livsnjutarn.

Sand mellan tårna är inte heller fy skam.

En stund tidigare hade jag gjort en Bergander – gå och prata utan att se sig för. Vilket resulterade i en grandios ramling och skrapsår på arm och ben. Men eh, det ska kännas att en lever!

Omgivningen var det inget fel på.

Inte heller utsikten.

Tittade på och skrattade åt detta lämpliga klipp”Håll käften din lille skitgubbe”. Och försökte att inte minnas fadäsen i källaren kvällen innan, dock svårt att få bort bilderna ur huvudet…uughaa. Nu var vi ju såklart trevliga mot vår skitgubbe, tro inget annat.

Rofylld himmel. Och inte ett regnmoln så långt ögat kan nå.

Whihoo – uppvärmd och redo för bad!

Började knata ut i vattnet…

… gick och gick. Hej långgrunt.

Men tillslut så, hopp i plurret!

Gott är det.

Sakta men säkert började stranden fyllas på med badsuget folk.

Vi var dock fortsatt alena där nedanför vår klitt.

Och ni vet väl – efter bad får en fika!

Tog igen mig på strandfilten, plockade några snäckor och lyssnade på vågornas brus. Men mest väntade jag på att David skulle bli badredo, så vi kunde ta oss ett dopp tillsammans.

Nu så!

Och han var till och med i litelite längre än mig. Det ni.

Sen började det dra ihop sig till lunch – som vi efter tips från Cecilia hade bokat in på Aska BBQ en bit utanför Falkenberg. Med andra ord, byte av kläder och hopp in i bilen för nu kurrade magarna! Men lunchen kräver ett eget inlägg, to be continued med andra ord.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply