Uppdateringslistan

Var är du nu?
Vid köksbordet hemma i lägenheten. En libapizza puttrar i ugnen och jag pustar ut efter en lång jobbdag.

NY-resan-02-19

Hur har du det?
Rätt ok. Det är mycket på jobbet just (just in case meaning) nu så huvudet är mest mos. Annars rullar livet på och ska jag vara helt ärlig så är jag lite uttråkad emellanåt. Borde med andra ord göra fler saker, typ ut och springa mer, mer vännerhäng, jobba mer, rida mer och pussas mer med David.

Vad är det senaste du åt?
Jag nallade lite på den mörka choklad jag köpte i affären för typ trettio minuter sedan. Allt för att klara resan hem innan middagen påbörjades.

Vad gjorde du igår?
Jobbade. Pausade hemma en stund innan Erika och jag tog en milare över Änggårdsbergen. Sen åkte jag och David till Max för kvällsmat innan vi däckade av i soffan.

madeira-2-14

Vad ska du göra idag?
Laga mat, testa att göra maränger på kikärtsspad, packa inför morgondagens konferens, betala räkningar, fixa med de sista bilderna från Madeira och ev se på lite Parks & Recreation.

mkmdfst-02

Vad ska du göra i helgen?
I morgon åker jobbet iväg till Torekov för den årliga interna konferensen/sommarfesten där vi stannar till lördag förmiddag. Sen är det ju Andra Långdagen samt premiären av Slice of Life men får se hur mycket jag orkar efter mkmedias upptåg. På söndag ska jag se David spela Göteborgstouren. Strike! Eventuellt gå på en GAIS-match med far om det finns tid.

Vad är det senaste du köpte?
Mat. Innan dess; nagellack från Åhlens och klänningar från Indiska.

När reser du nästa gång?
Ingen inplanerad resa på det sättet, Torekov kanske inte räknas. Men vill hälsa på Maja i London till hösten och innan dess är det ju semester så då lär jag ju resa nånstans. Vet inte vart än bara.

Vad är det bästa med just den här veckan?
Att det snart är helg. Att värmen eventuellt börjar närma sig. Typ det.

Vilken tv-serie såg du senast?
Parks & Recreation

Hur ser du ut just nu?
Helt klädd i blått. Rufsig flätfrisyr och trötta ögon. Typ så här ↓

vink

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    lovisa
    14 juni 2015 at 10:35

    ”helt klädd i blått” – bäst.

  • Leave a Reply