Up, up and all around

liseberg

Men hej hörrni, här var det enna tomt. Ja det blir lite så när dagarna mest består av jobb och kvällsaktiviteter – som båda gör en sådär skönt trött om kvällarna. Då orkar en liksom inte riktigt med att sitta framför datorn och ratta inlägg.

Nu så här lördag förmiddag känns det som om gårdagen innehöll en riktig kalasfest, är helt slut i kroppen och känner mig nästan lite bakis. Men nene, igår var vi på Liseberg – i nästan sju timmar (puh) – och förlustade oss bland alla attraktioner och femkampsspel. Och jösses som vi åkte, som små barn sprang vi omkring och plöjde attraktion efter attraktion! Helix åkte vi hela tre gånger och så testade jag (David fegade ur) på den där värstingen Mecanica som faktiskt var riktigt bra och litelite läskig – bredvid mig hade jag en pappa och en son, där pappan hela tiden fick säga ”Andas, du måste andas. Emil, du måste andas!” LOL. Men den där nya Aerospin var dock en riktig besvikelse även om höjden gjorde sitt. Fast å andra sidan väger Helix upp allt det andra småtråkiga, för jävlar sicken resa! Är dock liiite sugen på att återåka den där Shambhala vi testade i PortAventura i våras, men skippa den långa kön. Där snackar vi åktur!

Och snart ska jag iväg igen, till Lidköping där det vankas bröllop. Och det ska bli riktigt trevligt även om jag inte känner en endaste förutom David, brudparet har jag bara träffat i tio minuter. Men det löser sig – denna donna behöver träna på att mingla i okänt sällskap – så bring it on Lish!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply