TV-program jag ser

Ja jag vet att det är försommarväder i Göteborg för tillfället (det ska bli 18 grader idag!) och att sitta inne och titta på serier inte riktigt är det en vill göra just (just in case meaning) nu. Meeen efter sol kommer regn (eller snö, det är ju april) så här kommer lite tips på tv-program/serier som jag tittar på just nu. Det blir ju ändå en del återhämtningstimmar i soffan efter långa arbetsdagar.

Masterchef Australia
Mitt favvo-program bigtime! Här snackar vi kvalité i tävlingar och upplägg, inte som den amerikanska eller svenska varianten. Tror de har ca 90 avsnitt per säsong och  TLC – där programmet går – visar 4 avsnitt per vecka. Finns även att se på Dplay.

Working Moms
En serie jag precis börjat titta på, finns på Netflix. Gäller väl att förbereda sig för det som komma skall.

New Girl
Jag sträcktittade på New Girl back in the days och har helt missat att det finns en ny säsong på Netflix. En säsong som blir som någon slags sammanfattning ett antal år senare, där vi får följa Jess, Nick, Schmidt, Cece och Winston. En väldigt lagom serie som funkar som enkelt tidsfördriv.

Husdrömmar
Åh denna säsongen försvann så snabbt! Det är väldigt intressant att se och följa andra människors husprojekt och att det oftast inte går som en tänker sig. Speciellt budgetmässigt. Som tur är finns alla tidigare säsonger på SVT Play.

Flocken
En ny kortserie på SVT i fyra avsnitt som handlar om hur våra liv påverkas av att umgås med hästar. Såg första delen igår och det är så fint att se att hästar verkligen får dig att förstå både dem och dig själv på ett nytt sätt. Jag spenderade mer eller mindre all min vakna tid i stallet i min barndom och tonår och den tiden har verkligen format mig och mina vänner. Att umgås med så stora och vackra djur, att hantera dem och förstå dem – ja det är lärdomar som vi tagit med vidare i livet sedan. Det sägs väl att hästtjejer blir bra ledare?

Min mage och jag
Åh detta fina lilla program på SVT Play som snart är slut! Vi har fått följa fem kvinnor under deras graviditet, i deras ups and downs och det är så mysigt att få vara med på deras resa. Speciellt när en är där själv.

Och om någon vecka är det dags för sista säsongen av Game of Thrones, så då kommer det bli en del snö och is och eld att titta på igen antar jag. Sen funderar jag på den nya svenska serien Störst av allt, som snart dyker upp på Netflix. Får väl se om den är något att titta på.

Följer ni några überbra serier, som ni kan tipsa om?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Erika
  5 april 2019 at 09:58

  Tipsar om 1000 dagar på svt. Tror bara den består av 3 delar, men den är väldigt gripande. man följer 3 flyktingfamiljer under deras första 1000 dagar i Sverige.

  • Reply
   Helly
   5 april 2019 at 19:43

   Oj, ja det låter gripande och bra – tack för tips!

 • Reply
  Sigrid
  5 april 2019 at 18:59

  Här har vi en salig blandning om du får mycket tid att fylla: på Netflix: Love (bäst!!) Sex education, Atypical, Vad hjärtat Vill, Crashing , Bodyguard, The Sinner
  På HBO: Casual, the Affair, Fargo (bäst!!)

  • Reply
   Helly
   5 april 2019 at 19:42

   Tack för alla tips!
   Love har varit en favvo, men har sett klart alla avsnitt! Sex Education har jag också redan kikat på, samt Bodyguard och nån säsong Fargo. Men de andra får jag kika upp!

   • Reply
    Sigrid
    5 april 2019 at 20:58

    Tycker wanderlust på Netflix gick att se också 🙂

    • Reply
     Sigrid
     5 april 2019 at 21:34

     Samt Peaky Blinders 😝

  Leave a Reply