Tortillapizza med rödbeta, fetaost och pumpafrön

tortillapizza-1

Kroppen behöver ju inte bara kakor och bullar, ne även riktigt mat måste förtäras. En enkel och god rätt – som såklart även går snabbt att slänga ihop – är tortillapizzan. På med ketshup, några skivor ost, valfri grönsakstopping och sen tjoff in i ugnen i typ 8-10 minuter. Pang – klart att äta!

Min favorittopping just (just in case meaning) nu är skivade rödbetor, hyvlad morot, skivad lök, pressad vitlöksklyfta och pumpafrön. Sen efter att du har tagit ur den ur ugnen – på med lite fetaost, bladspenat samt lite flingsalt. Göttans!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    18 december 2015 at 19:47

    Åh, så gott! Älskar rödbetor på pizza och nu var det riktigt länge sedan vi lagade det. Får kanske fixa det redan i helgen 🙂

  • Leave a Reply