This is me-listan

Dags för ett list-inlägg!
Och inte vilken lista som helst, denna handlar – hör och häpna – uteslutande om mig.

jag-listan-00

1. HUR GAMMAL ÄR DU?
32 år

2. HUR GAMMAL KÄNNER DU DIG?
Oj, det är olika beroende på dag, situation och humör. Men den ständiga tjugofemisch-sjuisch åldern känns som en ålder jag ibland kan få feeling för. Tror dock inte att jag känner mig äldre än vad jag är utan att min ålder faktiskt är rätt så spot in.

3. VAR BOR DU?
Götelaborg! I en lägenheten på Linnégatan. Här har jag bott sedan ett par år tillbaka. Innan bodde jag i Majorna i ett gäng år och innan dess bodde jag i ett kollektiv på just (just in case meaning) Linnégatan. Back to the roots liksom. Har bott i Göteborg sedan 2003 om jag inte minns fel.

4. VAD HAR DU GJORT IDAG?
Tagit sovmorgon, ätit gröt, flanerat på stan, inhandlat stuff till nya kontorslokalen, träffat mor, far å Asta, ätit brunch på Texas Longhorn med David, tvättat bilen och planterat om växter. Strax ska jag fortsätta att redigerat bilder från London samt packa upp resväskan. Varför är det så? Jag packar på en timme men packar upp på typ…två månader.

jag-listan-01

5. SOMMAR, HÖST, VINTER ELLER VÅR, VILKEN FÖREDRAR DU? VARFÖR?
Vår! Eller vänta, sommar! Eller en blandning av de båda. Älskar våren, när värmen börjar smyga sig på och när naturen går bananas och exploderar i färg. Ljuset kommer tillbaka och ger en hoppet åter. Men sen så är ju sommaren helt fab, då det är bad och utehäng som gäller. Ljumna sommarnätter. Fast… jag älskar även hösten när den är så där krispigt höstig och vintern när det är sådär riktigt mycket snö som lindar in omvärlden och gör den lite mer…mjuk.

6. ÄR DU BEROENDE AV NÅGONTING?
Hum, nja inget som jag inte kan klara mig utan. Hade tänkt säga sömn, men det är ju ganska vedertaget. Annars får jag väl säga naturen – att få komma bort från stan och ut i skog och mark – det är nästan som ett beroende, den känslan av avslappning och måbra.

jag-listan-02jag-listan-05

7. NÄMN TRE SAKER MAN KANSKE INTE VET OM DIG?
1. Jag är typ blind.
Vi snackar dålig syn gånger tusen. Ni som har linser eller glasögon och tycker att ni ser dåligt, tänk om. Jag ser verkligen ingenting utan mina linser. Typ så suddigt som bilden ovan.

2. Jag älskar att få skräckfilmer berättade för mig.
Ogillar att titta på skräckfilmer, gör det verkligen aldrig. Men att få dem berättade för mig, det är fina grejer det!

3. Jag har aldrig varit sjukskriven
Ta i trä – men jag har aldrig varit sjukskriven från mk, där jag jobbat sedan 2007.

8. VAR I VÄRLDEN SKULLE DU VILJA BEFINNA DIG JUST NU?
Just nu vill jag faktiskt vara precis där jag är, hemma. Efter allt som har hänt i världen så behöver jag ha mig hemma ett tag nu.

9. VAD ÄR DU PÅ FÖR HUMÖR JUST NU?
Ett bra söndagshumör. Har massa saker jag vill uträtta – och har uträttat – idag. Så humöret är på avbockarmode!

jag-listan-04

10. VILKET ÄR DITT FAVORITGODIS?
Samma som när jag var liten, Kinapuffar och Peps.

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITAFFÄR?
Blir som ett litet barn när jag kommer in i stora byggvaruhus, vill typ bli Ernst och bara handla overaller och diverse verktyg. Inte så att jag har nåt projekt att beta av utan blir bara så… skapar/handlarsugen. Det är så stort och har så mycket prylar överallt så jag blir helt nipprig.

12. ÄR DU MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA?
Kan vara uppe hur länge som helst och sova hur länge som helst, så jag antar att det blir kvällsmänniska. Fast är jag väl vaken tidigt så producerar jag nog som bäst då.

13. HAR DU BLIVIT SYDD NÅGON GÅNG?
Yesbox. Under hakan och på bakhuvudet.

14. ÄR DU BLYG?
Nja, beror helt på. Är det nya människor så är jag nog lite avtagande till en början. Känna in läget liksom. Men är det i en social kontext jag är bekväm i så är jag nog inte blyg.

jag-listan-03

15. VAD HETER DU I ANDRA NAMN?
Sara. När jag var liten hade jag en kompis som hette Sara och trodde det var därför jag hade namnet som mellannamn. Blev även sjukt besviken när hennes mellannamn inte var Helena.

16. VILL DU GIFTA DIG?
Ja, jag tror det.

17. HAR DU NÅGOT SMEKNAMN?
Kallades Baljan när jag var mindre, kommer dock ej ihåg varför. Sen fick jag smeknamnet Helly av en kille på gymnasiet och det har hängt med sedan dess. Några andra smeknamn kan jag inte komma på att jag har.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply