The Spring & the Jump
(please no Trump)

Alltså kände ni av våren i fredags? Ljuset, fågelkvittret, solen och bara känslan av att snart, snart så är våren här. I like it a lot! Ja så fort den där känslan infinner sig, att vi går mot ljusare tider, så tänds den där peppen i kroppen. Den där nippriga peppen som inte riktigt går att beskriva och som bara dyker upp när en minst anar det. Och i fredags kom den!

the-spring-and-jump-no-trump

Så jag anammade den genom att kompa ut nån timme på jobbet för att i dagsljus dra mot stallet och Battisen. Denna gång stod det hoppning på schemat, något som varken jag eller gammelman brukar syssla så mycket med. Hej gammal gaggigt dressyrekipage liksom. Men så skoj det var och hej vad det gick! Än är det krut i den gamle pållen som riktigt brallade på efter de små studsen vi ploppade över.

Se bara (och glöm inte att höjja ljudet):

 

Men det var även en sorgens dag, då jag i bilen hem från stallet lyssnade på talet av USA’s nya president – Donald Trump. Alltså, det är ju så att en blir mörkrädd, vart är världen på väg? Allt ska bara handla om mitt mitt mitt och inte hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld tillsammans. Så himla sorgset.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply