The grinch goes julbananas

Nämnde ju att jag ser mig lite som en grinch när det kommer till julen men förra måndagen körde jag en julrush – jag inhandlade nya adventljusstakar från Granit som åkte upp med en gång och så plockade jag upp alla Rolf Berg-tomtar jag fått av mor-å-far genom åren. De fick dock samlas på ett och samma ställe, kan ju inte låta julen ta över hela lägenheten. Gick mer eller mindre all in och slängde upp alla adventljusstakar vi har, tände ljus och satte på julmusik. Just nu är det Weeping Willows julskiva som går varm och som avlöses då och då med She and Him’s dito. Traditionell julmusik, hell no! Funderade dock nästan på att köpa en minijulgran för att pynta. Who am I?

julgrinch-03julgrinch-01 julgrinch-02julgrinch-04 julgrinch-05 julgrinch-06 julgrinch-07

Just det, måste visa årets Rolf-tomtar jag fick av mor å far; en på skidor (Hej Hemsedal) och en tomtemor med en liten knodd (försöker de säga mig något?). Nu står de där med alla andra tomtenissar och bara längtar på att julen ska infalla.

julgrinch-13julgrinch-08 julgrinch-12

Vi har även en stor julstjärna i uterummet. Där hänger den och väntar på att den sista ingrediensen till fulländat julmys ska infalla – snön!

julgrinch-10 julgrinch-11

För jädrar så tråkigt väder det är nu. Regn och blåst och plusgrader och inte en antydan på att snön är på ingång. Ja det är nästan så att grinchen börjar bli otålig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Amanda
  7 december 2015 at 21:39

  Julpynt är ju så himla mysigt ^^

 • Reply
  Karoline
  23 december 2015 at 16:04

  Alltså nu MÅSTE jag skriva några rader! Det är ju så här va, att jag gillar din blogg så himla mycket!!! Och jag är verkligen SÄMST på att kommentera och berätta det. Men tänkte att bättre sällan än aldrig. Drömmer liksom lite om att bo i gbg när jag läser din blogg, skaffa massa vänner och hänga på andra lång! Tusen julkramar från norrland!

  • Reply
   Helly
   23 december 2015 at 21:01

   Ahmen gullo! tack så himla mycket! Stora icke-snöiga kramar från Göteborg/Alingså!

  Leave a Reply