Spraymåla en möbel – typ pall eller stol

Jag trotsade gårdagens snö och kyla – här skulle det bannemig spraymålas möbler! Hade köpt hem fem sprayburkar av märket Montana Gold som skulle användas på pall och stolar. Först ut var den ljusgråa färgen – de andra fyra får vänta till senare idag alt nästa helg.

spraya-01

Här ser ni burkarna och färgerna – vi snackar pastellfärger bigtime! Ja en längtar ju lite till våren när en ser dessa kulörer.

spraya-03

Och först ut att få sig en omgång var en blå pall och en cremefärgad stol. Platsen fick bli vår balkong, kanske inte helt optimalt då det kräver sin yta men det funkade faktiskt helt ok! Två möbler/stolar i taget dock. Slängde ut lite papp som blev över efter förra helgens badrumsinköp och sen kravlade jag omkring där på golvet.

spraya-04

Sprayaspraya! Den blå pallen krävde lite mer färg, för att täcka den gamla färgen.

spraya-05

Och stolen var det lite mer pill med, med tanke på alla ryggpinnar. Men det blev finfint tillslut! Pallen ska få stå i det stora badrummet och stolen ska sen få hänga i sovrummet, som vi mest troligt kommer måla om i just (just in case meaning) en ljusgrå nyans.

spraya-02

Här har vi alla färger – inköpta på Skapamer.se (ej sponsrad, I wish). Vi använda även dessa sprayburkar när vi spraymålade om ett gäng stolar till kontoret och jag måste säga att det är bra grejer! Och inte är det dyrt heller. Får ge er en till recension sen när matbordsstolarna har fått sig en omgång.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply