Söndagsutflykt till Göteborg Galopp

goteborgsgalopp-01

Men jisses, jag har varit hästtjej i mer eller mindre hela mitt liv men jag kan inte minnas att jag någon gång varit på galopp. Sicken grej. Jag har inte heller ridit islandshäst. Nåväl, att besöka Island står på min Bucketlist, så det lär väl bli av förr eller senare. Nu var det dock galopp detta inlägg skulle handla om, inte små lurviga söta islandsponniiis. Som sagt, jag har aldrig sett ett galopplopp IRL så när Linda föreslog att vi skulle bege oss till Säve och Göteborg Galopp var inte jag den som var den.

goteborgsgalopp-01b goteborgsgalopp-02 goteborgsgalopp-03 goteborgsgalopp-04 goteborgsgalopp-05goteborgsgalopp-09goteborgsgalopp-10 goteborgsgalopp-06goteborgsgalopp-07 goteborgsgalopp-08 goteborgsgalopp-11

Vädret var kanon och hästarna sprang fort fort. Ja vissa mer än andra, någon ska ju alltid komma sist. Och först. Vi fikade, hoppade hoppborg, tappade en kamera i stenar, bevittnade den ”fantastiska” hattparaden samt såg några galopplopp innan den som bestämde (Alice) tröttnade och det var dags att åka hemåt igen. Men sicken bra utflyktsaktivitet – även för de som kanske inte tokälskar hästar som en annan. Fart å fläkt å fika liksom. Tummen upp!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply