Sola i Karlstad // Snöa till Karlstad

karlstad-01

Igår var jag i Karlstad över dan för att hälsa på hos vår kunds nya anläggning. Med mig hade jag fotografen Oskar Allerby som förutom att han fotade anläggning och personal även var ett gott sällskap de antal timmarna och milen dit å hem. Inte ofta en är i Karlstad förresten. Eller ja, jag tror jag faktiskt aldrig varit där. Sen kanske jag knappt kan räkna gårdagens besök som ett Karlstadsbesök heller – då vi aldrig var inne i själva centrum. Nåväl, vi fick se en jädra massa snö i vilket fall samt världsmetropoler som Grums, Säffle (åkte faktiskt förbi platsen där festivalen Rip it up huserade 2007 och 2008) och Fucking Åmål.

karlstad-02 karlstad-03 karlstad-04

Väl på plats var det bara att försöka få till lite bilder inför nästa veckas invigning samt prata med personalen om vad som komma skall. Fick även agera snöborsterska samt fotoförsökskanin. Och så hann vi med att testa pizzerian som bara låg några bilsladd bort.

karlstad-05 karlstad-07 karlstad-08 karlstad-09 karlstad-10karlstad karlstad-11karlstad-15 karlstad-12 karlstad-13karlstad-16

En lång men trevlig dag – tumme upp på det!

karlstad-14

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nana
    23 januari 2015 at 05:50

    Du får komma hit till solstaden en härligt juni dag! Picknick kan utlovas 🙂

  • Leave a Reply