Sicken måndag!


Måste säga att denna måndag levererade big time. För det första – biljetterna till Barcelona är nu bokade. Den 8 november drar jag för att äntligen hälsa på bästa Terry. Åh jag är så laddad! Hoppas hon har sparat sina tequilabrillor. De är epic.

Och för det andra så hängde jag med Susanna till stallet. Planen var att fota Ztarlet i det fantastiska höstvädret. Men himlen var gråare än grå och det mörknade snabb så vi fick ta lite nödlösningsbilder för att sen promenera bortåt Billdals Ridklubb. I manegen trängdes ekipage av skiftande karaktär. Jisses alltså, hästfolk. Och jisses alltså, hur snabbt man blir en sån där som läktarrider bäst av alla. Nåväl, ridsugen blev jag i vilket fall och efter att Susanna och Ztarlet kämpat på bra med fina galoppfattningar fick faktiskt jag sitta upp för en liten spontantur. Inga ridkläder hade jag på mig utan galopperade runt i bland annat jeans och mina lila små strumpor. Ztarlet kämpade på bra trots små stofasoner, ja det var riktigt kul att rida henne!

Med andra ord – en oerhört god måndag. Vecka 42 går ut starkt i starten och lär nog fortsätta så (så mycket för min obokade vecka liksom). I morgon blir det till exempel stallet igen. Och lördagen lär bli fulltecknad då jag även eventuellt ska hinna med Minnebandy samt Lindas tävling.

Nu är det snart midnatt och jag ska plocka in tvätt innan jag – nästan bokstavligen – kryper till sängs. Kroppen är så där skönt trött efter en lång dag. Me like.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply