Roadtrip till Örebro

Vi besökte ju Örebro i helgen som var – lite spontant sådär. Ja det var dags för David att få sin julklapp från 2015 och just (just in case meaning) denna helg hade vi inget planerat alls, så pangbom var ett badpaket bokat och vi drog iväg! Och vädret var verkligen det perfekta roadtripvädret, blandat med ståtliga moln, strålande sol och en krispig blå himmel. Vi vårpeppade med Håkan Hellström och drömde oss bort i det härliga landskapet utanför. Eller ja, den som körde för stunden fick såklart hålla blicken på just vägen. Bäst så.

En roadtrip är inte en roadtrip om en inte utforskar något spännande. Sagt och gjort. Götene. Vi måste snacka om Götene. Eller ja, vi måste snacka om den nedlagda medeltidsby som ligger där. Eller ja, resterna av den. Ett tag ägde Bert Karlsson den och nu verkar det som om E-type köpt upp de mesta av byggnaderna. Lite lämningar finns dock kvar och efter lite inspektion står det nu fast – vi köpte slottet!

Eller inte.

Så vi börnade därifrån – fortfarande lika huslösa – vidare ut på den mer eller mindre biltomma vägen för att tillslut hamna i Örebro där det då stod äventyrsbad på agendan. Och som vi badade! Men mer om det vid ett senare tillfälle, nu kollar vi på lite roadtripbilder tycker jag:

mot-orebro-01 mot-orebro-02 mot-orebro-03 mot-orebro-04 mot-orebro-05 mot-orebro-06 mot-orebro-07 mot-orebro-08 mot-orebro-09 mot-orebro-10 mot-orebro-11 mot-orebro-12 mot-orebro-13 mot-orebro-14 mot-orebro-15

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply