Rabarber-Alice

Idag har jag hängt med denna sötnöt – Alice! Ja det har varit en riktigt skön söndag som bland annat har spenderats på Lindas innegård där vi åt smarrig grillunch och busade runt i solen. Så himla härligt med en gård där det bara är att plocka rabarber till efterrättspajen. Och jisses så gott det är med rabarberpaj med vaniljglass – hejudanamig liksom!

Som tur var hade Linda redan hästkläderna på, så det var bara att ikläda sig rollen som pålle och springa runtrunt med en tjoande Alice i skrindan. När morsan sen blev trött fick den blonda tanten aka jag ta över täten – men det gjorde jag så gärna! Ja tills lunchen blev klar, då tog hungern över och det var bara att bänka sig med besticken i högsta hugg. För ni vet väl att när Helena väl har blivit hungrig, då finns det bara en sak som gäller…mat.

Förutom gårdshäng har jag även hunnit med både lägenhetsvisning och husvisning. Vilken skillnad det är att gå på visning för en lägenhet när en besökt så många hus på sistone. Men allt har sin charm. Husvisningen gick dock bra, det är så spännande och nervöst sånt här, då jag egentligen mest undrar över vad fasen jag håller på med. Köpa hus liksom…

Efter husvisningen fick jag fikasällskap av mor, far och en suddig Asta som mest bara ville leka och busa = inte lätt att få till en skarp bild.

I morgon ska jag på två husvisningar, där den ena mest är för att stämma av om området är intressant och den andra visningen är för samma hus som jag var på idag. Men eftersom inte David kunde vara med idag får vi kika på huset tillsammans igen i morgon. Ska bli spännande och se vad han tycker om det. Wish us luck!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply