Posthotellet och eventuellt den sista uteölen

postsolen-01 postsolen-02 postsolen-03

Men hallå – det är mitten av oktober och en kan fortfarande sitta ute i kvällssolen för att ta sig en liten aw-öl. Hur gött? Ja igår mötte jag upp Erika & Maja och vi hamnade på Posthotellets uteservering för att få fredagkvällens sista solstrålar på våra nunor. Där satt vi och snickelisnackade nån timme innan solen försvann bakom Nordstan och utsikten inte var lika peppande längre. Så det var bara att svira på sig halsduken, bege sig hemåt, inhandla lite takomyz på vägen och sen krypa upp i soffan tillsammans med David för att kränga av två filmer innan ögonlocket stängdes. Helt sjukt att jag oftast går och lägger mig tidigare på fredagar än resterande dagar på veckan. Hej old lady.

Förresten, årets kanske sista uteöl intogs ungefär sju månader efter årets första uteöl – även den tillsammans med Erika. Att en kan ha mer än ett halvår av uteserveringshäng i detta land, ja det trodde jag icke. Men ett stort like på det!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Amanda
  17 oktober 2015 at 12:37

  Så himla gött att fortfarande kunna sitta ute utan att frysa sönder 🙂

 • Reply
  silja
  17 oktober 2015 at 18:47

  must love (fall in love synonym) october alltsa, sa fint med höstsol (+ öl!). pa tal om filmkväll, har du nagra filmtips som du vill dela med dig kanske? lite inspo kan ju alltid behövas inför en lat söndag 🙂

 • Reply
  ISA
  18 oktober 2015 at 19:45

  att sitta ute efter augusti är en lyx som verkligen ska uppskattas 😉

 • Leave a Reply