Pinnstolar och pelargoner


Titta! De är på plats  – de små färgglada rackarna till stolar!


Och de gör sig perfa mot bordet och mattan. Frågan är nu om vi ska köpa två till. Allt beror på hur stora middagssällskap det blir framöver. Eller så får vi korta ner bordet. Fram med yxan!


Fast det var ju egentligen inte de fina stolarna jag skulle visa upp, utan jag skulle ju visa er de nyinköpta balkonglådorna och pelargonerna. Så titta, titta då!


Och så har jag ju köpt en ny blommig klänning. Och så är stolar, bord och golv på plats. Nu fattas bara en vägguggla och lite mer kärlek, sen jävlar ska det balkonghängas! För utsikten, titta på utsikten!


Ja men titta då! Och ja, jag gillar hustak.


Och så kan vi titta lite på pelargonerna. Hade väldigt svårt att bestämma mig för vilka blommor som skulle få äran att besmycka balkongen vår. Men tillslut föll valet på den klassiska pelargonen. Man måste ju tänka på att jag är nybörjare när det gäller sånt där med balkongblommor och plantering och sånt. Det är min mor som har gröna fingrar, inte jag. Hon ska förresten få komma hit för att hjälpa till med nån avancerad kryddkruka eller så. Jag bjuder på kaffe!


Just det, nu när vi ändå är inne på typ nya saker. Titta på gästrummet vårt! Teakskänken är på plats där mormor Saras tygtavla och farfars gonggong stolt huserar. Kanske inte direkt nya men ack så fina!


Gästrummet övervakas av herr Falk. Det känns tryggt.


Eh, vi slänger in en till bild på stolarna. De är ju bara för fina!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Elin
  20 juni 2012 at 09:03

  Åh vad fina stolarna blev! Balkongen också för den delen, med lådor, blommor, utsikt och allt!

 • Reply
  Andrea
  20 juni 2012 at 11:19

  Åh vad fint ni har det! Jag blir sugen att fixa och trixa hemma jag med när jag tittar på alla fina bilder!

 • Reply
  aliciasivert
  21 juni 2012 at 17:49

  Iiih, det här är ju så fint så jag står inte ut! Älskar bildbomben. Fy vad stolsensationellt det blev i olika färg och något olika modell. Fortfarande rätt svartis på er som har grovsoprum och kan fynda sådär.

 • Reply
  aliciasivert
  23 juni 2012 at 16:29

  Åh, jag förstår! Charmigt helt klart. På bild ser de fulländade ut.
  Mina blev vita, så det var inte så märkvärdigt. Kanske just (just in case meaning) därför det var så svårt att få jämnt också. Från orangerött till vitt (http://aliciasivert.blogspot.com/2011/05/salighetssaker-3.html). Jaja, mödan värt i vilket fall, för vilka kalasstolar vi fått bägge två!

 • Reply
  Annika
  27 juli 2012 at 13:15

  Mycket fina färger! Det är inte så att skulle kunna få färgkoderna om du har dem?
  Tackar på förhand!

 • Reply
  Tommie Stålnacke
  2 augusti 2021 at 23:59

  Vad har du använt för färger?

 • Leave a Reply