OOTD
– Att klä sig som sitt rosa hus

Whoopwhoop – dags för dagens outfit!
Inte ofta det fotas kläder, men nu när det är helg får en ju passa på att nyttja ljuset. Inser dock att där ljuset är, där är även en grönmönstrad tapet = inte så neutral backdrop. Nåväl. Idag gick jag all in med den rosaröda färgen. Ja jag kände att det var dags att anamma färgen på mitt hus, så det fick bli rosa all over the place.

Byxorna och tröjan är nya och inhandlades på Uniqlo i Barcelona. Scarfsen är en oldie but goodie och är ursprungligen min mammas. Skorna är från Vagabond, några år gamla och strumporna är nya från & Other Stories. Älskar spexiga strumpor och brukar passa på att handla några par när jag hamnar i en &OS-butik. Även på Cos har de fina strumps. Tipstips.

Så jag stod då i mitt kök och viftade runt i min rödrosa outfit. Helt normalt.

Men vad gör en inte för sitt nya rosa hus – vi måste ju matcha!

Älskar snittet på dessa byxor; smala, snygga och bekväma. Äger numera fyra stycken i samma modell, men i olika färger.

Naaw, din lilla luring – jag ser allt att nagellacket är mer brunt än rosa. Men vad gör väl det egentligen. Försökte även mig på en sådan där Tranan-spark, ni vet från Karate Kid. Men det gick inte så bra.

Korvfingrar! Åtta stycken!
(antar att det bara är David som fattar innebörden av åtta + förra gif-bilden, men så får det vara för nu)

Läppstiften matchade dock kläderna. Alltid nåt.

Detta är förresten min favoritmatchning!

Synd bara att Göteborg endast bjuckar på regn i sidled för tillfället. Det är med andra ord ingen idé att ha på dessa skor när en ska erövra lördagsnatten.

Men jag tror att lördagen kommer bli finfin ändå. Det vankas ju girlienight med Lovisa, gött-i-bröd, bubbel och sedan utgång till ön på andra sidan älven. Där är det nämligen konsert med Leffe, som jag inte sett på år och dar, då hennes band Night Viper ska uppträda på Trucken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply