Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen


Vilken helg! Så oerhört gött att vara ledig och vad mycket som hinns med! Nu är det dock lååååång tid till det kommer röda dagar igen, påsk typ. Fast förhoppningsvis åker jag och David iväg någonstans innan, vi firar ju två år i slutet av januari. Vi är lite peppade på äventyrsbad /fjORtizz-tJEj *BliNK*

Så vad har ledigheten bjudit på? Jo det ska jag tala om – i torsdags var det ju halvdag vilket innebar burgare och öl till lunch. Nomnom! Sen blev det en lång och skön dag av bara slapphet och tv-tittande. Fredagen, ja vad gjorde jag då – hej kort minne. Jaefter lunch åkte jag och David i alla fall till Alingsås för att köra en familjematch i bowling. Tyvärr vann David och hans far trots att vi var tre i mitt lag. Nåväl, efter en god middag var det quiz – föräldrarna mot barnen – där vi ”unga” fick se oss besegrade. Sen somnade jag och David under kristallkronan i matsalen och väcktes på lördagsmorgonen av en pigg Asta. Efter kaffe och kaka och lunch och hundpromenad åkte vi hemåt igen – via hus-letar-vägar och IKEA. Lördagskvällen spenderades på Notting Hill tillsammans med Lovisa, Martin, mat, öl och hotshots. Efter en avstickaröl på Sejdeln, där Anton och Doris hängde, bar det hemåt. Och idag har det varit full fart; frukost med Hanna på Zenit följt av påhälsning i gamla stallet där jag klappade på Lennon samt hämtade upp Linda för att ta en snabbtur till…IKEA (jävla plastbackar). Och nu är jag hemma och vill inte alls gå till jobbet i morgon. Helst vill jag köpa ett hus. David vill köpa pizza.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mia
    8 januari 2012 at 17:47

    Hahaha, vad bra det är när inköpsprioriteringarna ligger på samma nivå för bägge i förhållandet ;)! Hus vs pizza, hur ska man kunna välja?!

  • Leave a Reply