Nyårsfirandet tvåtusentretton/tvåtusenfjorton

Herrejisses, vi är redan några dagar in på det nya året. Tvåtusenfjorton alltså – undrar vad du har att erbjuda? Nåväl, hejhej du nya år, det blir säkert bra det här. Något som var väldigt bra och trevligt på alla sätt och vis var firandet av det gamla året. Jag och David bjöd in till Nyårsfestknytis och ojoj så mycket god mat och desserter det dök upp. Ja och en massa trevligt och fint folk med så klart! Vi blev nästan trettio personer och som tur var har vi ju plats för att duka upp lite extrabord vilket behövdes. Förutom smarrig mat och diverse dricka hann vi även med quiz, hunddans, dessertfrosseri, utlåsta-på-balkongen-samtal, kvart-över-tre-tokdans och massa mer. Nyårsslaget spenderades på balkongen med skumpa, pussar, raketspan och tomtebloss i mängder. Fint som snus med andra ord!

Ne nu ska jag sluta tjöta – här kommer femtio bilder från nyårsgalejet:


Borden klara och tyllkjolen är på. Nu är jag redo för nyårsfest!


Så dök alla vänner upp. David bjöd på en liten smarrig fördrink. Och så inleddes samtal och diskussioner och skratt.


Dags att äta! Och jisses så mycket mat och så himla gott allt var! En riktigt bra blandning av allt gott typ.


Dessertbordet var det heller inget fel på. Sötsugen vaknade till liv, som ni kan se (eller sötmonstret Linda).


Pusskalas i köket innan det blev dags för del ett av årets quiz.


För sen blev klockan helt plötsligt jättemycket och balkongen fylldes med folk som ville fira in nyårsslaget med utsikten över Haga och Liseberg. Vi missade nedräkningen just (just in case meaning) för att vi försökte hålla koll på den. Men sen så, pang-bom-tjoff, hela himlen exploderade i fyrverkerier. Gott nytt år!


Tomtebloss-bonanza!


Vi avklarade andra delen i quizet och sen var det fritt fram för nyårsgalejet att fortsätta.


Jag härjade lite med David och stal en kyss eller två.


Ja och sen fortsatte nyårsfesten i typ all oändlighet med folk, fart och fläkt. Och en hund.


Roligaste bilden ever. Någon har låst ute dem på balkongen. Kalle är uppgiven. Klara ringer en vän. (03.15 hade jag ett missat samtal från Klara och fattade inte alls varför hon ringde mig när hon befann sig på festen. Här är förklaringen.)


Dansbenen sprätte igång och jag hade ju bästa snurrkjolen på mig vilket blev en given succé på dansgolvet. Ja enligt mig i alla fall. Fler tillslöt i dansen och här höll vi till tills morgonen tog vid och det var dags att runda av.


Men sicket nyårsbaluns! Tack alla fina för att ni kom – gott nytt år på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply