Madeira. Del fyra – ponchadansen.

Kombinationen levadavandring och intagande av Madeiras traditionella drink Poncha gör en dansant. Tydligen. Så efter mastodontinlägget med ty tyyysen naturbilder kommer här en riktig mini-inlägg från torsdagens kvällsnöjen på Madeira.

madeira-3-60

Jag var rätt så färgglad även om himlen gick i diverse gråa toner. Lite för att väga upp’et antar jag.

madeira-3-61

David poserade vid gröna växter samt glad, växtglad då eller?

madeira-3-59

Efter att ha ätit mat kom vi tillbaka till hotellet där vi möttes av hotellets fotograf som mer än gärna ville ha några romantiska bilder på de två paren. Dessa ”fantastiska” bilder kunde alla sedan avnjuta vid frukosten dagen efter, samt även köpa dem som ett fint minne. Vilket vi såklart gjorde. Inte.

madeira-3-62

Nåväl, vi var ju tvungna att provsmaka den där typiska Ponchan – som är ett sockerrörsbrännvin, citronjuice och honung. Starkt som fan och kanske inte det godaste en druckit. Men vi blev pigga och därmed rätt så dansanta.

Se bara ↓

madeira-3-63 madeira-3-64

David blev typ kär i sång-å-syntmannen ovan då hans röst var som sammet. Eller nåt sånt. Även mor och far var uppe på en svängom men mest var det jag och David som ägde dansgolvet. Vi fick dock lite konkurrens av ett annat par som också gick all in. Älskar crazy dance-bilden nedan.

madeira-3-65 madeira-3-66

Vi tyckte dock att vi var bäst och betade av diverse dansmoves. Men insåg några kvällar senare, då vi satt vid dansgolvet som betraktare, att vi nog inte var så grymma. Det var nog bara Ponchan som talade.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply