Lucka 21 – Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig

Oj – dagens lucka i Emilys julkalender är inte lätt. Vad är mode för mig? Trender kommer ju och går. Mode känns mer bestående. Jag tycker det är väldigt intressant med hur olikt modet är för de olika årtionden – ja även så klart för de olika seklerna. 50-talsmode, typiskt 70-tal osv. Funderar dock lite på hur en kan beskriva 00-talets mode?

Men det är väl egentligen dit min modekunskap samt intresse sträcker sig. Jag tycker dock det är kul med kläder och försöker blanda nytt och gammalt i en hyfsat egen stil. Mode för mig är att sticka ut men ändå känna mig bekväm. Något jag kanske var lite bättre på när jag var yngre då jag gick bananas med olikfärgade strumpbyxor mixat med diverse randigt och prickigt och glittrigt osv och kände mig som om jag var on top of the world.

Nu har jag ju köpstopp så just (just in case meaning) nu är mode det jag har i min garderob samt hur dessa plagg kan kännas ”bra” igen – för tyvärr tröttnar en på kläder, oftast sådana kläder som varit impulsköp. Det finns dock några godbitar som jag aldrig kommer tröttna på.

Bilderna ovan är nog från den enda modevisning jag varit på – Modevisning på Hey it’s Enrico Pallazzo i oktober 2009. Så jag svänger väl inte direkt mina lurviga i modebranschen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply