Kvällsdopp x2

Jag låtsas att det fortfarande är semester och badar varje dag efter jobbet. Eller varje dag kanske är att ta i – men försöker få in så mycket bad det bara går nu när sommaren äntligen har kommit ☼

Igår var det Saltholmen som gällde och årets första svenska havsbad. Jag och Klara käkade thaimat och tog oss ett dopp bland tång och musslor. Sen hängde vi mest i kvällssolen, tjötade och käkade jordgubbar. Med andra ord – en bra start på veckan!

kvallsdopp-01 kvallsdopp-02 kvallsdopp-03 kvallsdopp-04 kvallsdopp-05

Idag hamnade vi vid sjön Horsikan – en liten skogsjö i Mölndal. Jag är mer eller mindre uppvuxen vid insjöar så detta är mer min stil av bad. Nackdelen är att dessa sjöar tenderar att vara rätt så brungrumliga, men eh. Och det var verkligen en helt fantastisk kväll där solen värmde hur gött som helst. Vi fick sällskap av en andfamilj men var utöver det mer eller mindre själva på vår del av den lilla sjön där vi satt till solen nästan gick ner bakom trädtopparna.

Åh som jag älskar den svenska sommaren för tillfället! Mer bad für alle!

kvallsdopp-06 kvallsdopp-07 kvallsdopp-08 kvallsdopp-09 kvallsdopp-10 kvallsdopp-12 kvallsdopp-13 kvallsdopp-14 kvallsdopp-15 kvallsdopp-17 kvallsdopp-18 kvallsdopp-19 kvallsdopp-20

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra
  19 augusti 2015 at 07:27

  Så härligt! Försöker också göra sånna saker nu när en kan trots att jag börjat jobba igen. Tycker förresten att din baddräkt är så rackarns snygg!

  • Reply
   Helly
   23 augusti 2015 at 17:50

   Ja jag vet – en måste ta tillvara på sommartimmarna och jag lägger mer än gärna mina på bad. Och tack för baddräktsorden, den är en goding den!

 • Reply
  ISA
  19 augusti 2015 at 19:28

  underbar färg på baddräkten. Plus underbart att ni carpar sista sommarsucken. Ingen badkruka du inte 😉

  • Reply
   Helly
   23 augusti 2015 at 17:51

   Ne någon badkruka är jag inte och badcarpar järnet, det kan du skriva opp!

  Leave a Reply