Korv- och svampgött. Och en prick.


Så var det dags för en ny maträtt att se dagens ljus! Vi kan kalla den Korv- och svampgött. Till detta serveras överkokt ris och kokta kissa-rött-rödbetor. Ni ser väl lyxrestauranguppläggningen? Ja jag menar den innovativt placerade röda pricken. Passar oerhört bra i dessa Halloweentider. Wow liksom.

Ingredienser:
– Ett paket korv. Eller om ni gillar djur – kycklingbitar
– Ris
– Svamp. (Ja jag använder fortfarande champinjoner då jag inte har hittat någon jävla skogsvamp aka kantareller aka skogens guld. Rub it in liksom.)
– Lök
– Vitlök
– Matlagningsgrädde
– CF med svampsmak
– Rödbetor
– Salt och peppar. Såklart.
– Smör att steka i

How to do it:
Tina korven eller kycklingen. Koka rödbetorna – de tar sin lilla tid vettni. Skär korven i bitar. Eller kycklingen. Koka riset. Under tiden fräser du hackad lök och skivad svamp. Pressa i vitlök om du gillar det. Släng i korvbitarna eller kycklingsbitarna. Fräs lite till, ja låt dem få färg liksom. Häll på CF och matlagningsgrädde. Koka, puttra, sjud. Typ 10-15 minuter. Lägg upp på tallrik. Glöm ej den röda pricken. Ät sen, det är gött!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply