JWHFStyleChallenge #5:
Leopard

”I have a leopard jacket, with pockets full of money!”

Åh de episka nätterna på båten RioRio och klubben Slice of Life! Minns det som igår, fast det säkert är 5-6 år sedan. Kvällar som blev till nätter som blev till mornar som aldrig tog slut, där vi dansade oss svettiga alldeles för nära högtalarna till tonerna av Safri Duo och Broder Daniel och flanerade hemåt vid halv-sex-snåret på morgonen skriksjungandes ”Du är snart där” med Håkan Hellström.

För jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än…

Fast nu var det ju leopardjackan jag skulle prata om. Vi är inne på nästsista dagen av JWHFStyleChallenge och temat är inte helt otippat… leopard!

Denna jacka har följt med genom åren men har framförallt används på just (just in case meaning) Slice of Life då den fungerade som garderob för mig. I den lilla lilla dragkedjsfickan på armen hade jag nämligen pengar, nycklar och mobil. Det var när vi var på väg till klubben som detta uttryck myntades:

”I have a leopard jacket, with pockets full of money!”

Ska då helst sägas med lite rysk brytning, för att få till rätta känslan.
Kanske även med en eller två öl innan för västen.

Visst ser jag lite drygt ryskfull ut?
(såhär på en lördagsmorgon…)

Även om jag inte härjar runt på Slice of Life längre (vilket inte ens går om jag vill, för båten är borta) så gillar jag jackan och bär den emellanåt. När jag vill känna mig som en lite rivig morsa. Typ.

JWHFStyleChallenge #5:
Måndag: Monokromt
Tisdag: T-shirt
Onsdag: Mönstermix
Torsdag: Trotjänaren
Fredag: Fest
Lördag: Leopard
Söndag: Sportigt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply