Juli i kvadrat

Men jisses, är det redan juli? Säger som vanligt, vad hände med juni? Vad hände med sommaren? För om en ska tro på de gamla sägnerna (aka Per Gessle och Tomas Ledin) så har ju redan en tredjedel av sommaren gått och att den är alldeles för kort. Men om en ska se på hur det faktiskt brukar vara, så är det ju sommar en bra bit in i september. Vilken lugnar en sommarlover som mig.

Förutom att jag gillar sommaren, så gillar jag tillbakablickar. Igår hamnade jag i gamla fotoalbum från 2009, vilket både känns som igår samt som för en livstid sedan. Så låt oss kika lite på hur juli har sett ut under några år tillbaka, ja jag hittade till och med bilder från 2005 – med andra ord hamnar vi waaaay back in the days:

2005

Här är jag alltså blott 22 år gammal. Hujedanamamig. Och under juli hann jag med att gå på Liseberg, besöka Köpenhamn, bada och hänga med mina kollektivetvänner. Fint så.

2006

Hade världens kanske största lugg. Besökte Skagen, badade innan/efter arbetspassen på Ica Maxi samt hängde i diverse parker.

2007

Klubbkid med spexiga kläder. Festivalade på Rip it up. Myste med sommar-Acce och spelade fotboll så att blodet sprutade.

2008

Levde livet på klubbar, balkongen, parker och på berg.

2009

En juli av extra-allt. Brat-härj på västkusten, Acce-utflykter, vän-häng, skogspromenader och resa till Barcelona

2010

Nykär. Loppisutflykter. Vänhäng och en himla massa bad.

2011

Åkte till Kreta. Men innan dess hann jag med att skjuta på träd, reunita med Kvarnsjön, fira födelsedags-David, besöka Skara och sova på en ö.

2012

Girlie-härj. High Chaparral. Golfbilstut. Och så en himla massa annat.

2013

Badabada. Supersomrigt i Lidköping. Fira David med världens största drink. mk-summerbursta big time. Och hänga med fotbollseliten.

2014

Utflykter över hela Sverige som visade sig från sin bästa sida. Besök från när och fjärran.

2015

Bada. Flygplan. Spa. Drönare. Barcelona.

2016

Och förra året hann jag också med en hel del. Det plockades blåbär och svamp. Det firades en 35-åring. Det spelades boule och det restes till Spanien ännu ett år.

Då återstår bara att se vad juli tvåtusensjutton för med sig.
Jag hoppas på äventyr och bad!
(som vanligt med andra ord)

Förresten – vad gjorde du juli 2005? Hit me med ditt bästa minne, älskar sådant!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply