I det fina tunna ljuset står jag och väntar tyst.


Åh jisses sicken vecka detta har varit och kommer fortsätta att vara. Nästintill ingen ledig minut, därav den avslagna aktiviteten här på bloggen. Jag har varit i stallet måndag, tisdag och onsdag denna vecka. Igår tänkte jag sluta tidigare för att kunna rida ute när det fortfarande var ljust, men najnaj – var inte i stallet förrän vid halv sju och då var det mörkt och kallt. Men idag då jävlar slutade jag redan vid tre och kunde därmed ta en härlig galopp i de sista solstrålarna. Riktigt gött måste jag säga – nästan lite vårfeeling i luften!

Och resten av veckan då? Ja i morgon ska jag och David på konsert! Jag fick två julklappsbiljetter till Jonathan Johanssons konsert på Storan och självklart tar jag med mig min snälla karl! Vi lyxar nog även till det med lite uteöl och utemat innan. Eller ja, inte uteöl och utemat som i att det ska förtätas utomhus, men ja på restaurang eller nåt liknande. Ni fattar nog. Men det ska bli så fint att se Jonathan, har sett fram emot detta längre. Pepp!

På fredag blir det giganternas kamp aka familjefejd. Då är det nämligen bandymatch på Heden mellan Gais och Villa. Och för att riktigt spetsa till det kommer både mina och Davids föräldrar ner för att hejja på var sitt favoritlag. Kan bli riktigt spännande detta!

Förutom att vi kommer fika så det sprutar kakor i öronen på oss, bjuder lördagen även på mer släkthäng då Davids kusin med pojkvän kommer ner från Lidköping för att hänga på bar här i Göteborg. Och självklart vill vi vara med och hänga på bar! Så jag antar att söndagen blir rätt slö. Kanske brunch på Texas Longhorn? Heeeej smarriga bakisburgare!

Behöver jag säga att nästa vecka – då ska jag ta det lugnt! Eller ja – det blir ju stall, rep och sista lektionen hos sångpedagogen. Simply the best liksom. Eh, kanske dags att börja träna på läxan lite.

Bildkälla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply