I <3 horse


Åh, jag har häst- och ridabstinens. Så här bjuder jag på förra veckans ridbilder med Batman. Vi hann rida i cirka tio minuter innan manegen invaderades av ryttare och hästar. Kände mig lite lätt förföljd emellanåt. Men Battisen skötte sig finfint och det kändes mycket bättre än förra ridpasset. Men vad håller mina armbågar på med? Yiha! Och när vi ändå är inne på hästar, minns ni denna hästdänga?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sara
  21 december 2011 at 13:43

  Åh vilken fiiiiin häst. Jag får sjuk ridabstinens även jag, men snart är uppsatsen inne och då jäklar skall han få bränna fett på annat sätt än att valla russet i hagen. 😉

  Ni ser jättefina ut tycker jag!

 • Reply
  pernilla
  21 december 2011 at 15:18

  jag håller med Sara och tycker du passar bra på battisen.
  Men hujeda mig så många ni är! Jag hade krockat direkt.
  har tipsat Sara om att flytta till sthlm, här finns ridhus i varje krok
  så ingen trängsel här inte 😉

  • Reply
   Helly
   21 december 2011 at 15:53

   Tack! 😉
   Ja det var lite hey baboriba, så jag fick mest hålla mig på fyrkantspåret. När jag gick igenom alla bilder såg jag att jag var förföljd ett antal gånger… 😉 Men Stockholm, det är det väl snordyrt att ha häst?

 • Reply
  Felicia
  21 december 2011 at 16:07

  Åh, men jag har också häst-och ridabstinens! Fast jag har inte ridit på snart tio år. Herregud vad gammal jag kände mig helt plötsligt. Tänker jämt att jag måste hitta en lösning på det här med abstinensen, men så bara glömmer jag bort det.

  • Reply
   Helly
   22 december 2011 at 12:46

   Ujuj, tio år! Då förstår jag att du har hästabstinens! Har du ingen vän med häst, som du kan få hänga med till stallet och klappa på mule?

  Leave a Reply