Hon med många järn i elden och så vidare.


Kärt barn har många namn. Somliga kallar mig Helly. Andra Fuzzy. Eller varför inte Chefen. Eller Sara Wedlund – ja om ni tänker bort långdistanssprinter och anorexi då. Jag själv kallar mig ”Hon-med-många-järn-i-elden-som-hon-kan-kontrollera-och-som-gillar-det”.

För hör bara på detta;

Igår jobbade jag först en massa timmar för att sen vara på långt möte några timmar för att sen kasta mig i bilen för att hämta David på Hisingen för att sen åka över till Ruddalen för att hämta nycklar för att sen lämna av David i Linné för att sen åka till stallet för att sen fixa hö-å-annan-hästmat för att sen rida för att sen åka till replokalen för att sen för första gången sjunga ny text till ny låt för att sen lämna av Johan på Centralen för att sen parkera bilen för att sen handla Tartex för att sen koka ägg för att sen slöa i soffan för att sen sova. Det ni!

Och dagen idag var inte sämre;

Först jobba några timmar för att sen prata om sociala medier på ett ledningsmöte för att sen handla kuvert på Tingstad för att sen lämna av Henrik på jobbet för att sen åka till Kungsbacka för att sen fotografera en vinnare av en resecheck för att sen äta en Alladinbit för att sen åka tillbaka till Göteborg för att sen åka till stallet för att sen rida ett kort men härligt pass i paddocken för att sen hämta David på hans jobb för att åka till Kungälv för att se på bandy för att sen åka hem för att parkera bilen för att sen äta en Tartexmacka med Oboy framför tvn för att sen hamna här framför datorn. Puh!

Ja ni ser ju, jag har full koll på det mesta. Och en rolig mössa.
And I like it!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Åsa
    28 november 2013 at 10:01

    Jisses, snyggt jobbat. Men var rädd om dig <3

  • Leave a Reply