Hepp! Dagens boktips!

books-summer

Alltså, jag är ju typ sämst på att läsa böcker vilket är synd för det är grymt avkopplande men även inspirerande. Mina senaste bokinköp skedde i somras och är dessa:

Två romaner – Det handlar om dig samt Jag bara tvingar mig lite – som jag mer eller mindre läste ut i ett huj. Jag fastnar lätt i böcker och har svårt att lägga ifrån mig dem och dessa två var väldigt lättlästa. Två helt olika sorters böcker i för sig men klart läsvärda.

Sen har jag köpt en ny kokbok – Mera Vego – som jag ser fram emot att laga recept ifrån. Bläddrade igenom den och blev hungrig med det samma. Pepp!

Den sista lilla boken kommer från Statistiska Centralbyrån och heter På tal om kvinnor och män – Lathund om jämställdhet 2014. Den första utgåvan kom ut 1984 och det går nu att följa utvecklingen av jämställdheten under 30 år. En perfekt liten fickbok med andra ord!

Så, någon därute som har några lästips att ge mig? Känner att det är dags att ta upp det där med läsandet.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    lovisa
    5 november 2014 at 20:33

    mera vego peppar jag också på! läser du författarens blogg? hon är (för att använda ett ord jag aldrig använder annars men det passar så bra in) störtskön! onekligen.blogspot.com 🙂

  • Leave a Reply