Helgen vecka fyrtionio tvåtusentolv

En lugn och fin helg är till ända. En helg som i för sig startade i full galopp i gnistrande snö med peppad och pigg Battis. Alltså, det är nog det bästa som finns – galoppera i snö med glad häst och klarblå himmel ovanför huvudet! Och eftersom naturen var så ofantligt vacker tog jag en tur runt hagarna för att fota allt det kalla, sköra och vackra. Helt fantastiskt! Fick även med en kelsjuk katt samt Battis hagkompis Messi på bild. Battis var själv totalt upptagen med att beta. När jag sen styrde bilen mot Alingsås var jag bara tvungen att stanna till vid en sjö för det var så vackert med solnedgången, dimman och alla ljuva färger. Totalt rörd över hur fin världen kan vara ibland. Ja jisses. Det känslosamma stannade kvar då jag i Alingsås träffade några av syrran fina vänner för att prata minnen, dricka glögg och bläddra i fotoalbum. Oerhört fint. Men även jobbigt så klart då det var ett tag sedan jag såg hennes liv från högstadiet, gymnasiet, studenten samt livet i London och Lund. Fina, bästa syrran – du fattas mig! Söndagen startade med att Asta låg och knödde med mig i bäddsoffan för att sen fortsätta med snöpromenad och lek på Savannen. Full fart på söta byrackan! Och sen även full fart till stallet för ett bra pass i manegen med nöjd häst. Avslutade söndagen med andraadventsfika. Nomnom!

Ja just (just in case meaning) det – bilderna! De kommer här:

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Malin
  11 december 2012 at 00:12

  Åh så himla fina bilder. Och så himlans fint att samlas och minnas din syster så. Känner inte er, men Lina och Hanna, och kommer precis ihåg när det hände.

  • Reply
   Helly
   11 december 2012 at 18:04

   Ja det var en riktig fin dag trots tunga men fina minnen! Ja jag tyckte väl jag kände igen Lina på din gamla header! Så du är också en gammal Alingsåsare?

   • Reply
    Malin
    11 december 2012 at 18:12

    Nä jag är Göteborgare jag :). Vi lärde känna varandra när vi gick i gymnasiet för en himlans massa år sedan.

  Leave a Reply