Halvtid i den svenska sommaren

Hej hörrni – vilken sommar vi har!

Det är nästan lite för varmt för tillfället, om en nu får klaga på vädret. Men med en liten tre-månaders bebis ständigt klibbande på en så tycker jag att jag får klaga. Lite i alla fall. För det är inte helt enkelt att njuta av värmen då Otto inte riktigt kan vistas i den. Att hela tiden försöka ha honom i skugga eller inomhus när det blir för varmt. Så det blir en lite annorlunda sommar i år, inte riktigt lika många bad och inte riktigt lika mycket gassande i solen. Men det kanske är hälsosamt det med. Icke-gassandet alltså – för bada, ja det är nyttigt det!

Sen så har jag faktiskt fått bada – i hav, i sjö och i pool. Så min badnerv har blivit stillad, för nu. Men mer bad kommer det garanterat att bli, för vi har ju bara kommit halvvägs in i denna sommar. Och vem vet – den fortsätter kanske en bra bit in i september? Jotack gärna. Men bara om det kommer lite regn emellanåt.

Halvtid ja. David har lite mer än två veckor kvar av sin semester och det känns riktigt fint att ha fått – och att ha – så många veckor tillsammans. Vi har hunnit med en hel del utflykter och har precis spenderat en hel vecka i Lidköping – i både hus och stuga. Riktigt härligt. Veckan som kommer blir det nog mest hushäng och kortare utflykter för att veckan därpå dra till Mölle med mormor och morfar. Det ser jag fram emot!

Jag har en hel del fina bilder och upplevelser att dela med mig av, men får se när tiden finns för att knåpa ihop dessa blogginlägg. Just nu sover Otto, så jag passade på att göra en liten uppdatering. Hoppas ni alla har det gött där ute i sommarvärmen – och bada nu ordentligt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply