Gothenburg Horse Show – the friend edition

GHS-bff-01

På det tredje och sista besöket på årets upplaga av Gothenburg Horse Show hade jag med mig min vapendragare Åsa. Vi har hängt ihop sedan mellanstadiet, fajtats om klubbmästarskapstiteln på ridskolan, blivit osams om killar, blivit sams lika fort, gjort våra föräldrar både oroliga och stolta och trots att vi inte bor i samma stad så håller vi vänskapen igång genom telefonsamtal och dejter.

Så på påskafton blev jag upphämtad i Alingsås och vi for mot Göteborg där vi checkade in på Hotel Skoogander för girls night only. Chips, öl, påskmat och film. Samt en hel del catching up. Mycket fint. Och sen på söndagen var det ju dags för Gothenburg Horse Show igen där vi hann med att se lite gymkhana, stresstrosa oss genom mässan, bege oss bort från kaoset för en kaffe innan dressyrfinalen drog igång (hejja sverige!). Vi hamnade högst upp vid taket denna gång, men vad gör väl det när en har gott sällskap. Och så fick vi ju en rätt så bra överblick, alltid nåt.

GHS-bff-02 GHS-bff-03 GHS-bff-04 GHS-bff-05 GHS-bff-06 GHS-bff-07 GHS-bff-08 GHS-bff-09

Och snippsnappsnut, så var årets Gothenburg Horse Show slut! Vi ses igen nästa år. Och hörrni, ni missar väl inte EM, som kommer gå av stapeln på Ullevi och Heden i augusti 2017. Sicken grej!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Amanda
    1 april 2016 at 11:48

    Tror EM kommer blir så himla häftigt! Hörde att terränghoppningen ska gå i Slottskogen 🙂

  • Leave a Reply