Gothenburg Horse Show – mor/dotter-edition

GHS-MD-01

I fredags var jag på plats igen på Gothenburg Horse Show. Denna gång hade jag min mor vid min sida och vi hade även lyckats få de där VIP-biljetterna som jag är så bortskämd med. Vi tog oss en kaffepaus i loungen, läste tidning och pratade lite innan den andra hoppklassen skulle sätta igång.

GHS-MD-02

Nöjd VIP-tjej

GHS-MD-03

Sen var det dags att se på Lövsta Future Challenge – en hoppklass med Sveriges bästa 7-åringar i Lövsta Future Challenge. I startfältet finns hästarna som tagit de fem första placeringarna på Champion of the Youngsters, de fem bästa från Breeders Trophy plus tio inbjudna internationella hästar. En salig blandning med sjuåringar andra ord.

GHS-MD-04

Innan prisutdelning kom Vinnie på besök, ni vet den söta lilla ATG-ponnyn #ingendrömärförstor

Sen var det dags för lunch som vi avnjöt i VIP Village – där alla storstjärnor håller hus. Hamnade vid bordet bredvid Malin Baryard-Johnsson samt Lisen Bratt med barn. Såg dock inte skymten av Lisens hunk till man – Peder Fredricson. Nedrans.

GHS-MD-05

Men sen var det äntligen dags för dressyr och Grand Prix, som ingår Reem Acra FEI World Cup dressage och den världscupfinal som gick av stapeln igår söndag.

GHS-MD-06

Här kan vi se silvermedaljören Tinne Vilhelmson-Silfvén och hästen Don Auriello.

GHS-MD-07

Fångade även dotter och mor på bild. Så fint så!

GHS-MD-08

Sen var det dags för ännu en paus vilket innebär dessert…

GHS-MD-09

och vin…

GHS-MD-10

och ost! Enna härligt att låtsas vara VIP emellanåt.

GHS-MD-11

Mer svenskt på banan! Emilie Nyreröd med Miata.

GHS-MD-12

Nöjt ekipage!

GHS-MD-13

Som siste svensk och sist ut var Patrik Kittel med Scandic. Fredagens ritt slutade i en tredje plats och i själva världscupfinalen igår hamnade han på en fjärde plats. Inte illa ändå!

Sen var det dags för mor och mig att ta oss mot Alingsås där långfredagen och en del av påskafton avnjöts i stilla mak. Den där nedrans förkylningen och hostan verkar inte riktigt ge sig. Och här kan en tro att hästhelgen har sitt slut, men nene. Jag och Åsa var ju på plats igår då dressyrfinalen avgjordes, men mer om det en annan gång. Idag är det nämligen Annandag Påsk, jag ska städa, kurera mig och kanske ta en promenad i solen. See ya later!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mamma Marie
  28 mars 2016 at 12:57

  Alltid lika roligt och trevligt att umgås ❤mor-dotter❤. Sedan är det lite extra när det är hästar att umgås runt. Lär mig alltid något nytt 🐴.

 • Reply
  Amanda
  28 mars 2016 at 18:04

  Alltså gif:en på Scandic <3 hahaha!

 • Leave a Reply