Första övernattningen i huset

Hujedanamig.
Första helgen i huset är nu över och jag är åter i lägenheten igen. Kroppen är trött och huvudet likaså. Ja det tar på krafterna att renovera och fatta beslut. För när en river upp/ner saker dyker det alltid oförutsedda ting en inte riktigt räknat med, vilket gör att en får tänka om. Några gånger.

Men nu är vi i alla fall igång och det är så skönt!

Ni ska självklart få följa vår renoverings- och husresa men innan vi sätter igång med kofoten kommer här ett några bilder från vår första natt i huset. För efter vi fick nyckeln åkte vi och jobbade i några timmar innan vi åter styrde bilen mot Mölndal och vårt rosa lilla hus. Ingen renovering denna kväll, utan det firades som sig bör med pizza, cola och skumpa!

Vadfalls, vad gömmer sig i denna lilla gubbkartong?

Oh ah – den nya kaffekokaren!
Brand new och redo att pigga upp under alla kommande renoveringstimmar.

Sen fortsatte vi med champagne – för en måste ju fira att en köpt hus!

Oerhört nöjd tjej!

Oerhört spartansk inredning.

Och det oerhört peppiga husköparparet!

Skål älskling – let’s do this!

Behind the scenes. Eller när en inte riktigt längre orkar mer.

För vi var så laddade för morgondagen och att renoveringen skulle sätta igång.

Ja så laddade att vi förberedde med kofoten vid sängen. Både redo för att riva saker samt för att skydda oss mot eventuella inbrottstjuvar. Och sen försökte vi sova där på den uppblåsbara madrassen samt tältsängen. Inte helt lätt att somna i en helt ny miljö, men några timmars sömn fick vi allt innan renoveringshärjet drog igång. Men hur dessa första dagar såg ut, ja det kommer en annan dag. Nu ska jag luta mig tillbaka, titta på tv och käka popcorn. Imorgon är det ju måndag, vilket innebär att det bär åter till kontoret men även åter till huset för fortsatt spärrmålning. Hurra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply