Första maj – ovanför taken och inne på baren. Strike!

Ja det är ju maj nu men vädret lämnar en del kvar att önska. Hällregn och blixtar. Nej tack. Jag vill ha sol och värme och parkhäng och cykelturer (buhu, cykellös) och utflykter och annat gott en kan hitta på för att ha en orsak att vara utomhus.

Första Maj spenderades först i tvättstugan och sen på Davids jobbs takterass. Här snackar vi utsikt över hela stan. Jag, Terry, Rubén (som hade kommit från Barcelona vid lunch) och Maja var laddade på eftermiddagshäng i solen. Jag startade i det gigantiska och topnotchiga köket för att fixa smarriga drinkar. Typ lite så här ↓

1maj-01 1maj-02 1maj-03

Sen hängde vi på takterassen där vi flyttade oss mellan bar himmel och under tak då vädret var lite skiftande. Ah nedrans väder!

1maj-04 1maj-05

Skål!

1maj-06

Utsikten var god

1maj-07

Men gänget var godare!

1maj-08

Hola Rubén!

1maj-09

Är ens cykel stulen kan en iaf ha en cykeltisha. Alltid nåt.

1maj-10

Efter några timmar sa vi hejdå till Davids jobb.

1maj-11 1maj-12

Käkade middag på Dubbel Dubbel. Otippat. Och gott.

1maj-13

Mellanlandade hemma för en bricka Hotshots.

1maj-14

Vassegoda!

1maj-15 1maj-16 1maj-17

Sen bar det vidare till Majorna Bowling vid Stigbergsliden. Jag gjorde en strike. En endaste. Typ sämst på plan. Men var ändå rätt glad. Terry gjorde nog fler än så och var också rätt så glad.

1maj-18

Kvällen avslutades på… Publik. Otippat eller hur. Någon kom på den ”superba” idén att ta en Underberg. Och en Hotshot. Sen var det mer eller mindre tack och godnatt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamma Marie
    8 maj 2015 at 20:55

    Trevligt gäng, trevligt häng!
    Syns att ni har trevligt tillsammans.

  • Leave a Reply