För mycket av allt mellan hägg och syren

Hörrni. Luften verkar ha gått ur mig. Tiden mellan hägg och syren har varit alldeles för kort i år. Ja det känns som vi gick direkt från vintern till sommaren, våren hoppades helt sonika över. Det kanske är en orsak till att mycket känns upp och ner. Samt att de senaste månaderna har varit krävande och omtumlande både jobbmässigt och privat. Tankar och funderingar som snurrar på högvarv. Ett hus som är mitt i en renovering, där det mesta nu avstannat då orken tryter när värmen utanför (och inomhus) ökar. Addera sen förlusten av älskade Battis.

Ne jag är nog inte riktigt i mitt esse för tillfället och är i behov av återhämtning. Så det var det jag försökte mig på idag. Bara ta kvällen som den kom, äta en sushi-middag ute i trädgården, påta runt bland växter och grönsaker, vattna lite, läsa en bok på en filt. Och försöka att inte kolla jobbmailen hela tiden. Slappna aaaaav liksom.

Även om en downperiod inte försvinner på en gång, så var kvällen precis vad jag behövde.
Tack Moder Natur!

(Och nej, jag går inte omkring naken i min trädgård. Även om jag KAN nackenchocka mina grannar, så gör jag det inte. Så nu vet ni.)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply