Flygdagen i Såtenäs

Jo jag hamnade ju på Sveriges största militära flygdag förra helgen. Det var Skaraborgs flygflottilj, F7, som stod för kalaset och nästan 50 000 personer såg på diverse flygshower i sommarhettan. Kan nämnas att det var mer eller mindre kaos på vägarna för att ta sig dit, vi snackar milslånga köer som tog timmar att ta sig genom. Men…jag och David är smarta människor så vi körde via Grästorp och småvägar för att ta oss dit och körde mer eller mindre om all kö. Win.

David – som gjorde lumpen på just (just in case meaning) F7 och med just flygplan som inriktning – var peppad till tänderna för denna dag. Jag själv var väl kanske måttligt road men vad gör en inte för sin kärlek. Visst, det är rätt imponerande med dessa stora och kraftfulla maskiner, men visst hade det varit bättre om de inte fanns – då deras huvudsakliga uppgift är att bistå vid krig. Nåväl – en solig och fin dag var det i vilket fall då vi även sällskapade med Davids far samt syster med familj. Ja det kändes nästan som random musikfestival med alla människor, solen, matstånden och det nedtrampade gräset. Förutom att besökarna mest bestod av barnfamiljer och inte ölstinna hipsters.

Och sen så fick jag även se Davids logement, hans våningssäng och hans skåp. Lumparminnen – bästa någonsin (för de som gjort lumpen).

satenas-01 satenas-02 satenas-03 satenas-04 satenas-07satenas-08 satenas-09 satenas-10 satenas-11satenas-05 satenas-06 satenas-12 satenas-13 satenas-14 satenas-15 satenas-16 satenas-17 satenas-18

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna María
    10 juli 2015 at 06:40

    Verkligen festivalfeeling på bilderna. Ibland kan jag faktiskt önska att jag hade gjort lumpen, just (just in case meaning) för att jag skulle få ha de där lumpenminnena som en kan babbla på om.

  • Leave a Reply