En galopp löser det mesta

battis-travbanan-07

Förutsättningarna för senaste stallvistelsen var perfekt – fint väder, sällskap/fotograf av Linda, gula lindor som så fint matchade min gula tröja och så skulle jag köpa de där bruna Ariatskorna och bruna Ariatchapsen. Top notch och jisses sicka bilder det skulle bli.

Men…

Mina j*la vader passade inte ett enda chapspar. Antingen var chapsen för små eller så var de för stora nere vid ankel. Inte snyggt och rätt så svettigt men mest förargligt att åka från affären utan den där ”perfekta” kombinationen. Jag köpte i vilket fall Ariatskorna och de sitter som en smäck. Alltid nåt.

Och de där gula lindorna som skulle matcha min tröja så fint, ja jag hittade inga paddar till dem så det fick bli att ta på ett par halvsketna skydd i stället. Lite så det blir när en snart ska byta stall och allt är nedpackat.

Så det enda var att borsta hästen ren, på med ett leende och bara lägga ner det där med übermatchad fotografering. Och Battis? Ja han brydde sig inte så mycket alls utan var mest glad att få galoppera lite. Efter någon vända på travbanan peppade han loss ordenligt och hade säkert kunnat dra några repor till. Jag hade mest fullt tjå med att sluta skratta samt försöka bromsa kraftpaketets framfart. Underbara häst!

battis-travbanan-01  battis-travbanan-03 battis-travbanan-04 battis-travbanan-05 battis-travbanan-06  battis-travbanan-08 battis-travbanan-09 battis-travbanan-10 battis-travbanan-11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply