Dumplingsfrosseri


Alltså skoja min doja vilket dumplingsfrosseri jag och Klara hängav oss åt i veckan. Vi lagade till en hel del smarriga små rätter, förutom dumplings då. Så. Himla. Gott. Typ bättre än Dubbel Dubbel.


I dumplingsarna hade vi smulad tofu, en halv chili, koriander, malen ingefära, fräst finhackad champinjoner och salladslök. Lite småknixigt att få ihop dem bra till en början, men sen hajjade jag grejen.


Så här fina blev de! Och de smakade verkligen helt fantastiskt!


För min del tyckte jag denna sås var top notch: soja, svartvinsvinäger, en halv chili, koriander, malen ingefära. Helt jävla skitgod helt enkelt!


Klara fick mer dille på dipsåsen till vänster, gjord av hoisinsås med krossade jordnötter. Andra tillbehör var kålrotssalladen ni ser i bild. I den hade vi finskuren kålrot med sesamfrön, råsocker, vitvinsvinäger, soja, sesamolja. Och i de två andra skålarna fanns rädisa och sockerärtor med svart risvinsvinäger, sesamolja och lime samt hyvlad morot och squash med svartvinsvinäger.

Och jag skojar inte, detta var verkligen helt sjukt gott! En del att förbereda, skära, blanda osv. Men verkligen värt det! Tack Klara för grymma recept och fint sällskap!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    lovisa
    18 augusti 2013 at 19:24

    jösses! vill ha allt! NU! vad använde ni er av för recept?

  • Leave a Reply