Dream of horses

Drömhus till salu


Precis bredvid stallet ligger detta fantastisk fina hus, byggt på trettiotalet. Jag blev kär i huset vid först anblick och har liksom drömt mig bort och tänkt mig in i hur perfekt det hade varit att bo där. Vackert hus. Underbar trädgård. Nära till stallet. Och jag har tänkt att de som bor där – de är lyckligt lottade! Och nu visar det sig att huset är till salu! Attansnedranstypiskt måste jag utbrista, eftersom vi inte letar hus längre. Men nyfiken som jag är gick jag in på Hemnet för att se om huset var så fint som jag hade tänkt mig det. Och ja, det var det! Trägolv. Bevarad vedspis. Svartvittrutigt hallgolv. Härlig trappa. Blandat nytt och gammalt. Nåväl, det kanske är någon annan som är intresserad? Här kan ni läsa mer, se fler bilder och boka visning. Lyllos du som köper det!

– 7 kommentarer –

 • Anna Hovskägg skriver 22 augusti 2012 KL 21:20

  Åh! Snyggt & charmigt.
  Varför vill man sälja det?
  Finns kanske spöken 😉

  Svara
  • Helly skriver 28 augusti 2012 KL 15:50

   Förstår inte heller varför de säljer. Men spöken, ja det kan vara så! =)

   Svara
 • anna skriver 23 augusti 2012 KL 06:58

  åh vilket underbart!

  sv: ja bon iver var grym, jag såg dock slutet av konserten på längre håll då jag ville stå långt fram på blur :)

  Svara
 • Åsa - Hästeriet skriver 23 augusti 2012 KL 11:49

  Men för i helvete! Börja leta igen och köp!!!! (femtielva utropstecken)

  Svara
 • Josefine skriver 28 augusti 2012 KL 13:59

  åh jag veeeeeet! Har suttit och bläddrat igenom bilderna på det huset i flera dagar nu. Vi till och med pratade om att man ju egentligen bara borde slå till. Men sen… Säve liksom. Vi är för lata för att bo i Säve. Och förvirrade. Måste ha ett ica runt hörnet för att kunna stciak och ett Biscotti att gå och ta en kaffe på när man blir lite uttråkad. Men ändå. Drömhus. Bara att flytta in och börja leva.

  Svara
  • Helly skriver 28 augusti 2012 KL 15:49

   Köp bara köp! Så har ni världens finaste hästar utanför fönstret! Men förstår det där med avståndet till ”civilisationen”, det får inte ens buss dit. Men fint är det, riktigt fint!

   Svara
 • akb skriver 17 maj 2015 KL 17:34

  Vågar väl knappt säga det… googlade vackra hus och så kom vårt hus upp :) Kul! Har inte kollat in din blogg, hoppas du hittat ditt drömhus!

  Svara

– Lämna en kommentar –