Det goda semesterlivet. Del tre.

Lyckan att vakna i sin egen säng. Obeskrivlig. Känslan att vakna till ösregn och åska? Rätt god. Upptäckten att mjölken till kaffet har gått ut. Helt ok. En vecka kvar av semestern och jag är hemma i Göteborg igen. Borta bra men hemma bäst som det så fint kallas. Idag hade vi tänkt åka på rally i Herrljungatrakten men regnet satte visst stopp för dessa planer. I stället blir det påta och dona hemma en stund. Måste till jobbet sen med. Betala räkningar. Men i det stora hela, rätt gött att vara tillbaka i stan. Ja just (just in case meaning) det, ska ju faktiskt på fotbollsmatch med far senare idag. Hejja Gais!

Igår åkte vi från östkusten till västkusten – med ett stopp i Växjö. Där mötte vi upp fina Lovisa med vän för att käka god mat på Kafé Deluxe. Nomnom!


För en gångs skull var det svårt att bestämma maten från menyn. Som vegetarian brukar det bara finnas ett alternativ så när det finns fler som verkar mumma blir det…ja svårt.


Där är hon ju – Lovisa! Hon valde en veggieburgare och ett glas rosé.


Jag valde ett svamp- och haloumispett med primörer till. Ett riktigt bra och gott val måste sägas. Till detta dracks en flaska bubbelvatten. Vi skulle ju köra minst 20 mil efter en god och mättande middag = dåsiga förare = bra att vara två vid ratten. Men när vi väl kom hem möttes vi av ett varmt och fredagsgött Götelaborg så vi ställde upp väskorna i lägenheten för att direkt gå ut och ta en öl på närmsta hak. Bra känsla. Men sen blev vi trötta och gick de få metrarna hem för att stupa i säng.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  lovisa
  27 juli 2013 at 12:26

  så himla trevligt att ni tittade förbi tycker jag!

 • Reply
  hanna
  28 juli 2013 at 15:39

  vad är primörer?

 • Leave a Reply