Den spanska Lotusgrillen
(och avundsjukan)

Buhu, det är dags för sista inlägget från Barcelona. Eller ja, för denna gång. Kommer GARANTERAT åka tillbaka igen, kanske blir det redan till hösten då det förhoppningsvis vankas inflyttningsfest. Whoopwhoop! Med andra ord var det troligtvis sista gången jag fick husera på Terry & Rubens fabulösa terass. Men sicket avslut det blev – vi ställde nämligen till med grill!

Grillen matchade majskolvarna – hurra!
Jag blev så avis på denna grill – LotusGrill – att jag bara var tvungen att meddela David detta med det samma. Den hade ju passat ypperligt på vår balkong, då den är rökfri och smidig att hantera. Samt att en gillar ju grillat. Ge mig en tack!

Och sen var det då dags att hugga in på allt det smarriga – grillad majs, grillad svamp och grillad halloumi. Samt att Terry slängt ihop en riktig mumsig potatissallad, med ingredienser inköpta i den lokala saluhallen några kvarter bort. Ja och så drack vi ju cava också.

Men mest åt vi.
(och kollade på livesändning från Apple)

Och skålade för en otroligt trevlig Barcelona-vistelse!

Och så åt vi lite mer. Mmmm majs!

Sen satt vi där på terassen och spanade in utsikten en sista gång. Nästa gång jag besöker Barcelona kommer jag få en annan utsikt, vilket kommer bli görabra det med!

När sedan månen och stjärnorna gjort oss sällskap en stund var det dags att krypa till kojs. Spanjorerna skulle ju jobba dagen efter. Och jag, ja jag skulle ju ta flyget hem till Sverige igen.

¡hasta luego!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida G Svensson
  3 juli 2017 at 08:57

  sluuuuuta grillad majskolv. My god, det godaste ever!

  • Reply
   Helly
   27 juli 2017 at 14:44

   I know – älskar grillad majskolv!
   Samt grillad halloumi, det är ju också rätt så smarr.

  Leave a Reply